Vacature Fijnmechanisch Bankwerker

Mechanical Parts Brabant is per direct op zoek naar een medewerker met een passie voor fijn metaal! Werk je graag met metaal en techniek en heb je inmiddels al wat ervaring binnen de verspaningstechniek? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match. 

Een functie voor iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat. Je werkt aan diverse producten, voornamelijk enkelstuks en kleine series met diverse afmetingen en materialen. Hierbij is de hoge precisie van groot belang. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de nauwkeurige nabewerking van diverse draai- en freesonderdelen.

Taken & verantwoordelijkheden:

 • Diverse nabewerkingen (afbramen, boren, tappen, ruimen, assembleren, cleanen, etc.)
 • Uitvoeren van reparaties
 • Inzetten van kennis en creativiteit bij het oplossen van problemen
 • Samenwerken met CNC draai- en freesmedewerkers

Functie eisen:

 • Een afgeronde opleiding in een technische richting (minimaal MBO)
 • Aantoonbare ervaring met tekening lezen en een goed ontwikkeld ruimtelijk inzicht
 • Kennis van vorm- en plaats toleranties.
 • Kennis van diverse materialen
 • Een streven naar kwaliteit met oog voor details

Wat bieden we:

 • Marktconform salaris
 • Een baan in een collegiaal team met ontwikkelmogelijkheden
 • Werkweek en uren in overleg

Bedrijfsprofiel & cultuur:

MPB Brabant is met 16 vakbekwame medewerkers een bedrijf dat zich richt op service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Innovatie en meedenken staat bij ons hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring met het werken voor de high-end & hightech industrie is er indrukwekkende kennis opgebouwd op dit gebied. Onze medewerkers worden uitgedaagd om mee te denken en met innovatieve, slimme oplossingen te komen. De bedrijfscultuur kan worden omschreven als innovatief, collegiaal en informeel.

Meer weten over ons bedrijf? Check: over ons.

We kijken uit naar je reactie! Voor meer informatie of het toezenden van de sollicitatie kan contact worden opgenomen met Walter van de Ven via info@mpbbrabant.nl of bel naar 0493 89 39 00. Sollicitatie indien mogelijk voorzien van CV en motivatiebrief.