Vacature Logistiek Medewerker

Mechanical Parts Brabant is op zoek naar een logistiek medewerker die er voor zorgt dat ons transport op rolletjes verloopt! Werk je of zou je graag werken met metaal en techniek en wil je ervoor zorgen dat processen soepel, efficiënt en snel verlopen? Dan is werken bij Mechanical Parts Brabant mogelijk wat voor jou! 

Als logistiek medewerker ga je in een diverse en afwisselende baan werken met kwalitatief hoogwaardige producten. Laden, lossen en het klaarzetten van orders wordt jou verantwoordelijkheid. Maar daarnaast ga je ook dagelijks op pad om onze producten af te leveren en/of op te halen bij klanten en leveranciers.

Taken & verantwoordelijkheden:

 • Goederen controleren op hoeveelheid en staat
 • Verzendklaar maken van orders conform kwaliteitsinstructies
 • Laden en lossen van goederen
 • Leveren en ophalen van producten
 • Intern transport (al dan niet met behulp van een heftruck)
 • Administratief verwerken van orders tot zending en gereed melding in MKG (ERP systeem)
 • Diverse klussen

Functie eisen:

 • Secuur werken
 • Bij voorkeur werkervaring in een logistieke functie
 • Kennis van MKG (ERP systeem) (pré)
 • MBO-diploma in een relevante richting
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Geen moeite met procedures en richtlijnen voor het waarborgen van kwaliteit
 • Je bent zelfstandig, pro actief en hebt weinig sturing nodig

Wat bieden we:

 • Marktconform salaris
 • Een diverse baan in een collegiaal team
 • Werkweek en uren in overleg
 • Een gedegen inwerktraject, waarbij je eerst met een ervaren kracht gaat meelopen

Bedrijfsprofiel & cultuur:

MPB Brabant is met 16 vakbekwame medewerkers een bedrijf dat zich richt op service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Innovatie en meedenken staat bij ons hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring met het werken voor de high-end & hightech industrie is er indrukwekkende kennis opgebouwd op dit gebied. Onze medewerkers worden uitgedaagd om mee te denken en met innovatieve, slimme oplossingen te komen. De bedrijfscultuur kan worden omschreven als innovatief, collegiaal en informeel.

Meer weten over ons bedrijf? Check: over ons.

We kijken uit naar je reactie! Voor meer informatie en/of het toezenden van de sollicitatie kan contact worden opgenomen met Walter van de Ven via info@mpbbrabant.nl of bel naar 0493 89 39 00. Sollicitatie indien mogelijk voorzien van CV en motivatiebrief.