Vacature Bijbaan Allround Medewerker

Mechanical Parts Brabant is op zoek naar een jonge medewerker met een passie voor Techniek! Werk je of zou je graag werken met metaal en techniek en wil je een zakcentje verdienen naast je studie? Dan is deze job mogelijk wat voor jou! 

Met deze bijbaan krijg je een kijkje in de wereld van fijn metaal. Werken met nauwkeurige mechanische producten voor de hightech industrie wordt jouw uitdaging!

Taken & verantwoordelijkheden:

 • Poets- en opruimwerkzaamheden
 • Draai- en freesmachines bedienen
 • Divers onderhoud
 • Diverse klussen

Functie eisen:

 • Affiniteit met techniek is een pré
 • Bij voorkeur ben je op dit moment bezig met een technische studie (MBO /HBO/WO). Maar dit is geen must.

Wat bieden we:

 • Marktconform salaris
 • Een baan met een gezellig team en ontwikkelmogelijkheden
 • Uren in overleg, met mogelijkheden om meer uren te werken in vakanties en op vrije dagen
 • Flexibele begin- en eindtijden
 • Een uniek kijkje in de hightech industrie
 • Het opdoen van ervaring met fijnmechanische producten


Bedrijfsprofiel & cultuur:

MPB Brabant is met 16 vakbekwame medewerkers een bedrijf dat zich richt op service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Innovatie en meedenken staat bij ons hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring met het werken voor de high-end & hightech industrie is er indrukwekkende kennis opgebouwd op dit gebied. Onze medewerkers worden uitgedaagd om mee te denken en met innovatieve, slimme oplossingen te komen. De bedrijfscultuur kan worden omschreven als innovatief, collegiaal en informeel.

Meer weten over ons bedrijf? Check: over ons.

We kijken uit naar je reactie! Voor meer informatie of het toezenden van de sollicitatie kan contact worden opgenomen met Walter van de Ven via info@mpbbrabant.nl of bel naar 0493 89 39 00. Sollicitatie indien mogelijk voorzien van CV en motivatiebrief.