Vacature Administratief Medewerker

Mechanical Parts Brabant is per direct op zoek naar een administratief vaardige medewerker! Weet jij alle ins and outs van software als Microsoft Office en MKG (ERP systeem) en ben je opzoek naar een diverse baan in een collegiaal team? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar elkaar! 

Als Administratief medewerker ben je (mede) verantwoordelijk voor het rapporteren naar collega’s, contact met klanten en leveranciers en het oplossen van administratieve vraagstukken. Dit alles doe je in een bedrijf dat streeft naar kwalitatief en efficiënt produceren van fijnmechanische componenten.

Taken & verantwoordelijkheden:

 • Invoeren van en toezien op orders in MKG (ERP systeem)
 • Verwerken van klant- en leveranciersvragen die binnenkomen via de post, email en telefoon
 • Inzetten van kennis en creativiteit bij het oplossen en/of rapporteren van problemen
 • Uitvoeren van algemene taken

Functie eisen:

 • Minimaal een afgeronde administratieve MBO opleiding of vergelijkbaar
 • Kennis van en bij voorkeur ervaring met ERP software, bij voorkeur MKG
 • Ervaring in samenwerking met (externe) dienstverleners en leveranciers
 • Voldoende competenties in werken met verschillende softwaresystemen, waaronder Microsoft Office
 • Een streven naar kwaliteit met oog voor details
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden we:

 • Marktconform salaris
 • Een baan in een collegiaal en gezellig team
 • Werkweek en uren in overleg

Bedrijfsprofiel & cultuur:

MPB Brabant is met 16 vakbekwame medewerkers een bedrijf dat zich richt op service, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Innovatie en meedenken staat bij ons hoog in het vaandel. Door jarenlange ervaring met het werken voor de high-end & hightech industrie is er indrukwekkende kennis opgebouwd op dit gebied. Onze medewerkers worden uitgedaagd om mee te denken en met innovatieve, slimme oplossingen te komen. De bedrijfscultuur kan worden omschreven als innovatief, collegiaal en informeel.

Meer weten over ons bedrijf? Check: over ons.

We kijken uit naar je reactie! Voor meer informatie of het toezenden van de sollicitatie kan contact worden opgenomen met Walter van de Ven via info@mpbbrabant.nl of bel naar 0493 89 39 00. Sollicitatie indien mogelijk voorzien van CV en motivatiebrief.